Over ons

De website gezondkindergebit.nl is opgericht als een privé-initiatief van iemand met een beroepsmatige achtergrond in de tandheelkundige voorlichting.

Het doel van de website is om via voorlichting de mondgezondheid bij kinderen te bevorderen. Wij willen onze bezoekers betrouwbare en onafhankelijke informatie over dit onderwerp bieden.

Onze doelgroep bestaat naast de ouders/verzorgers van kinderen ook uit mensen die beroepsmatig met het onderwerp mondgezondheid bij kinderen in aanraking komen. Dit zijn bijvoorbeeld leerkrachten en medewerkers van peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en consultatiebureaus.

Om deze website financieel mogelijk te maken, hebben we op sommige pagina's advertenties opgenomen. Hierbij proberen we om zoveel mogelijk een duidelijke scheiding tussen informatie en advertenties te hanteren. Dit om de  onafhankelijkheid van de informatie die wij bieden te kunnen behouden.

Wij proberen deze website continue te verbeteren en stellen feedback van onze bezoekers zeer op prijs. Heeft u vragen, opmerkingen of tips: laat het ons weten